Min blogg fyller två år

HEJ!
Idag den 29 mars 2013 fyller min blogg två år! Sjukt, det har redan gått två år, känns som förra månaden...hehe
Tänk att jag förr förra året satt hemma och bestämde mig för att blogga och dessutom med bloggnamnet Saraselmans.blogg.se
 
Hoppas det blir flera år till!!! Ska blogga i tre år till, vi får se om det blir så!
Iallafall nu sitter jag och packar, snart är det dags! I morgon bitti klockan fyra kommer taxin och hämtar oss så klockan tre inatt/morgon måste jag upp, tidiiigt men det blir najs sen haha!
 
Kram 
Sara
Bilden tagen förra året den 29 mars, idag är det samma dag men bloggen fyller två år istället! 

Frankrike på lördag

Hej bloggen!
Kikar in här när jag har något att säga, en sak är att jag ska till Frankrike på lördag, så det ska bli kul!
Allt har annars varit bra med mig, hör av mig lite senare, på lördag, då jag åker.
Kram
Sara

10 mars

Hej bloggen! Söndag idag, ska inte göra något speciellt, blir nog hemma och bara gå runt och mysa. Skönt avslut på veckan. För några dagar sen köpte vi en ny matta till mitt rum, så nu är rummet nästan klart, behövs bara lite fler saker. Men det köper vi nog snart, hoppas jag. Jag har ju skrivit innan att jag har hållt på med mitt rum, och nu är det snart klart. Så när jag har fixat allting kommer jag göra en video, suprise! Min första... nej men jag vet inte, det blir iallafall bilder på rummet som kommer komma upp. Nu ska jag göra en blåbär smoothie, syns!
 

två år

Den 29 mars har jag bloggat i två år! Tänk att jag har bloggat i två år då... Ska såklart blogga ännu mer och varje månad. Ska inte hoppa över någon månad. Det sska bli fem fina år till med er bloggläsare #nevergiveup, lol!

Home

Hej bloggen!
Kom hem för några timmar sen, resan gick bra och jag hade det kul där! Nu blir det back to school, kämpa lite mer sen blir det sommarlov, så det kan man se framemot. Jag åker också bort i april, pauser från skolan är bra, så man har något att längta till. 
 
Jag har inte tagit någon ny bild med kameran, men ska fixa lite fina bilder till veckan.
Har det bra! 
Puss
 
Ni får en bild från instagram, min senaste. För er som inte vet heter jag Sarasel! Följ om ni vill
 

RSS 2.0