4 augusti 2014

Jag får påriktigt ångest. Ångest över skolan och ångest över att det är augusti och snart höst. Höst och vinter. 

Jag gillar höst och jag gillar vinter , men inte på det sättet som jag tänker. Svårt att säga , men så mycket påminnelser man får. Det är de som stör än och sitter fast i huvudet. 

Jag får även panik över att sommaren är slut. Sommaren 2014. Men jag vet ju att det har varit bra och jag vet att jag har haft det bra. Så varför är jag orolig? Något är fel och det måste gått för fort, månaderna har bara flygit iväg och som man brukar säga så är det ett tecken på att man har haft kul. 

Jag har haft kul, allt förutom de dumma påminnelserna jag får ibland. De är de som får mig att få ångest, panik, stress och sorg. Blandade känslor .


Sara


söndagen den 3 augusti

Jag har kollat igenom min blogg och jag märkte att det fanns många bilder som jag idag inte skulle kunna lägga upp. Men jag vill å andra sidan inte radera de eftersom att de sparas på bloggen och läggs till i arkivet. Hur som helst... om jag bloggar på så hamnar de längre ner vilket är jättebra!
 
Att ha bloggat i nästan tre år är inte så dåligt, nu är jag beredd och redo på att börja igen. Jag känner bara för det och det ska bli kul. Måste dock fundera på hur jag ska börja och ha det. Men det lär inte ta sån lång tid. 
 
Kommer tillbaka snart!
 
Sara
 
 
 
 
 

1 års paus

Jag har funderat länge på det här, det här med att börja blogga igen. Jag tog min ettårs paus och det var skönt. Jag hade inte lika mycket tid och mycket annat hände också så jag bestämde mig för att sluta blogga . Då menade jag helt.

Idag är det den 2:a augusti 2014 och jag känner för att börja blogga igen. Det ska bli kul! Jag hoppas styrkan håller sig länge och att jag inte vänder. En blogg är bra att ha och jag känner att det är dags igen.

Jag ska försöka börja om på nytt. De gamla inläggen vill jag inte ens kolla på eller läsa. Men jag tänker försöka att inte ta bort de. Det är fortfarande jag, det är jag som kommer skriva och blogga. Dock kommer det nog vara lite ovanligt och inte som förut. Hur? Ja... Det får ni se inom kort!

Vi ses snart! 



RSS 2.0