Things to do

Hej alla fina!
Videon kommer upp imorrn, har filmat och allt men redigeringen tar ganska lång tid och det tar upp min tid med all plugg, är rätt så upptagen. Så videon kommer imorgon, ska försöka efter skolan.
 
Ville bara informera er det, så ni inte väntar,
Kram
Sara
 
 

Godmorgon

Hej alla fina!
Nu vakna jag och ska snart gå upp. Dagens schema är kort och lugn, ska börja med att laga goda pannkakor med blåbär och kesella till. Måste även plugga till massa saker som jag har till veckan som kommer, så kommer vara rätt upptagen nästa vecka. Bara nästa vecka som tur är, har två prov,redovising och små läxor samt en uppsats. Låter det mycket? 
Det är inte heller långt kvar till skolavslutningen -man får kämpa nu i slutet!
 
Jag sa ju att jag kommer lägga upp en video, det ska jag också så fort jag är klar med nästan allt.
Hoppas ni får en bra söndag!
 
Nu ska jag upp och fixa en god frukost!
 

En video

Hej bloggen!
Imorgon kommer en ny uppdatering på min blogg kategori "videos". Jag ska nämligen lägga upp en ny video, men på vad vet jag tyvärr inte än. Det blir väl något inom mode skulle jag tro.
 
Vill även säga att fast jag inte har bloggat regelbundet så slog jag (eller ni fina läsare) rekord på antal unika bloggläsare den 19 maj av någon anledning, märkte det nyss när jag logga in. Varför just det datumet när jag bara blogga en gång ? Men tack och jag är och blir så glad!!
 
Har en fortsatt trevlig kväll, hörs imorrn
 
Förlåt för en gammal bild, ska ändra på sånt!
 

Franska prov

Hej alla!
Idag är det onsdag .. Åh vill att det ska vara fredag och att nästa vecka ska vara över snabbt, för då är det snart sommarlov !!! Kan ni fatta vad tiden har gått... Både bra och dåligt

Iallafall jag har franska prov imorgon, önska mig lycka till! Sista provet i franska, måste gå braa!
Nu ska jag fortsätta plugga
Sara


Söndagen den 19 maj

Hej alla fina!
 
Idag är det söndag och jag måste plugga till franska provet jag har nästa vecka och till matte diagnosen, typ som ett prov säger vi... Förutom det måste jag också duscha, fixa naglarna i någon fin fräsch färg och kolla runt efter skolavslutningsklänning bara för att. Det är alltid kul att leta runt på nätet.. Tips på bra sidor?
 
Hoppas ni får en bra dag!
Ny bild från igår!
 

Hemma!

Jag är hemma i SVERIGE!
Bild från Amsterdam!

Next Arlanda

Nu åker jag! Kommer tillbaka snart, kanske uppdaterar om jag hinner och kan.

Onsdagen den 8 maj

En dag kvar, i morgon åker jag!!
Idag blir det att fixa lite viktiga saker och packa klart. Jag måste göra klart alla läxor vi har och checka allt. Men är typ klar med hälften. Sen blir det typ fixa en bra musik lista till mobilen och fixa någon bra film till iPaden. 
 
Jag kommer bara ha med mig iPaden och så klart min mobil, datan blir lite jobbig och förstor. iPaden är mycker smidigare och enklare att ha i min väska, eftersom att vi lär gå runt hela tiden. 
 
 

Amsterdam

Hej bloggen! Här kommer informationen jag tänkte informera er om. Jag har inte sagt det inna eftersom att det planerades i lördags och söndags!
 

På torsdag den här veckan kommer jag att åka till Amsterdam med min syster och hälsa på min pappa. Det är första gången jag åker själv någonstans, har min lillasyster bredvid mig så det blir grymt kul! Är borta där sex dagar, får se om jag kan blogga där! Kanske lägger upp något på instagram, följ mig där @sarasel eller @selprivate om du känner mig. 
 
Just nu pluggar jag och gör läxor till nästa vecka och till den här veckan, så jag slipper göra läxor under semestern eller efter att jag har kommit hem. 
 
Har det bra så hörs vi snart igen!
 
 

Saturday

Hej alla fina! 
Hoppas er dag har varit bra, för det har min!
 
Jag har lite nyheter att informera om lite senare, annars har jag inte något speciellt att säga
Kram

The Carrie diaries

Hej alla fina!
Fredag idag och jag har hittils haft en underbar dag. Haft jätte kul, bra start på helgen!
Ska iallafall kolla på The Carrie diaries och mysa, grymt! Kan det bli bättre med helg, allt är så skönt!
Ha det bra, för det ska jag ha!
 
Carrie i The Carrie diaries!

Fredag imorgon!

Hej!
I morgon är det fredag, åhhhh vad skönt! Vi hade lov igår och nu får vi helg igen och veckan efter det är det också lediga dagar, kan det bli bättre? Är också klar med svenskan... grymt! 
 
Hoppas ni hadet bra
 
 

ONSDAG

Hej bloggen! 
Idag har det varit en bra och skön dag. Men nu ska jag börja med det dåliga, ska nämligen göra en uppsats. Men men... snart är det över hoppas jag! Iallafall dagen började med en god frukost tillsammans med en vän, vi åt ute och det var sjukt mysigt och gott! Så det var en riktigt bra start på denna lediga dag. Nu ska jag göra en riktigt nyttig smoothie, har det bra!
 
Sara
En bild från instagram, frukost ute i solen! Jag heter @sarasel på instagram.
 

RSS 2.0