Har ni väntat? -Sorry

Hej alla fina!
Ni kanske har väntat på ett videoinlägg. Tyvärr , tyvärr kommer jag i n t e kunna lägga upp. Klockan är redan åtta och jag hinner tyvärr inte filma, dagen går och det blir inte lika bra. Får bli under veckan, ska försöka. 
 
Jag har inte varit hemma idag, kom hem för en stund sen. Därför kunde och kan jag inte.
Kram kram
Sara
Nu design frästen, vad tycker ni? Easy  var ordet. Tycker den är snygg och casual!
 
 

Header

Fixar min nya header... får se hur det går

Lördag

Hej alla!
Har haft en rätt så skön dag faktiskt, inte gjort något och det är sååå himla skönt. Men nu ska jag göra något, kanske onlineshoppa? Lol... Nej, men det är skulle va kul!
 
Hoppas er lördag har vart bra!

Fredag imorgon!

Heeeej!
Åhh vad sköönt med fredag i morgon!!
Det är bara att klara av skolan lite, sen får vi helg igen.
 
Under helgen ska jag som sagt filma ett till video inlägg, vad vill ni att jag ska filma? Själv har jag ideer men om ni kommer med något bra kan jag kanske ändra mig. Det ska iallafall komma ett video inlägg varje helg!
 
Hörs senare
 

Onsdagen den 24 april

Hej alla fina!
Jag har pluggat lite franska , för vi har läxa till i morgon, kan typ allt. Nu ska jag göra lite andra saker, senare ikväll blir det några avsnitt ifrån The Carrie diaries, ny jätte bra tjej serie. 
 
För två dagar sen kom det en sak på posten som jag beställt ifrån nätet, det var ett "skal" till datan som är lila. Kan visa i ett inlägg hur det ser ut osv. Är iallafall nöjd.
 
Hörs senare!
Sara

Tisdagen den 23 april

Hej alla läsare!
Hoppas ni tyckte om videon jag la upp.
Ska snart gå och lägga mig, tidigt jag vet men faktiskt jätte skönt. Men innan det vil jag bara säga att jag kommer börja lägga upp minst ett videoinlägg varje helg, för hinner inte filma och redigera under vardagen, så helgen blir bäst. Då kommer det ändå bli många, jag har redan funderingar på vad jag kan och kommer lägga upp. Men om ni har några bra ideér är det bara att kommentera.
 
Godnatt så länge!
 
 

3 olika outfits med ett plagg ♥♥♥

Sådär! Nu är andra videon uppe på bloggen, det känns bra. Hoppas ni tycker om videon, la nämligen nyss upp den. Det är en video om hur man matchar min nya rosa väska till olika outfits, tips och hur man matchar. Kolla! ♥
 

Ändra design

I helgen ska jag ändra design igen, en ny och enkel. Jag har planer på hur, men ni får se i helgen.
Den här är så rörig och tycker inte om den längre.

Just nu

Håller på att redigera, snart klar! Den verkar vara ganska bra, får se när jag lägger upp den!

Söndagen den 21 april

Hej alla bloggläsare!
 
Idag är det så himla fint väder, varmt och soligt!
Jag vakna runt 10 , åt frukost, fixa mig och sen var jag redo på en springtur runt ett spår nära mig.
Jag satte på mig träningskorna och sen sprang jag ut med hög musik i hörlurarna. Bästa känslan!
 
Idag har jag skrivit klart en svenska uppsats och nu ska jag fixa en video åt er. Hoppas den blir bra, tar ett tag att redigera. Vi hörs sen!
 
Sara
 
En lagom härlig sommarbild från förra året!

statistiken går upp!

Taaaaack!!!

Ny video

Hej bloggen!
Ska nog göra ett nytt videoinlägg i helgen? Vad vill ni att jag ska filma göra? Gör det ni säger om det kommer bra alternativ.
Kram
Sara
 
Min room tour för er som missat! <3

Fredag imorgon!


Room tour ♥♥♥

Här är den efterlängtade videon. Äntligen är mitt första videoinlägg uppe efter två år. Som sagt, kommer bli fler och ser fram emot det. Nu när min data är tillbaka kan jag redigera på iMovie så det blir kul.
 
Hoppas ni tycker om videon, tipsa mig om vad jag kan videoblogga om så fixar jag säkert det!
Kram
Sara
 
 
 
 

Snart kommer mitt första videoinlägg

Jag håller på att redigera en sista gång, sen kommer min room tour till bloggen. Min första och det kommer säkert bli fler... Videon kommer nog upp i morgon vid fyra eller fem tiden.
KRAM
Sara
 

Monday

Hej allihopa!
Måndag idag, ny vecka och nya planer!
Ser ut att vara en lugn vecka, har inte så mycket läxor förutom en svenska uppsats som ska in på fredag, men det komme nog gå bra. Har iallafall uppmuntrat mig med lite nätshopping under helgen och har köpt lite saker. Kan säga en sak, det blev en rosa väska som jag alltid velat ha!! Så det är allt möjligt, men köpte inte såå mycket. Det kommer nog komma under veckan, så det är perfekt. När man kommer hem från skolan så blir man glad av lite paket. Kan fota och lägga upp på bloggen sen.
Har en bra måndag!
Sara
 

#LOVE Macarons

Åh blev så sugen på macarons nu, de var så himla goda i Frankrike. Jag tyckte faktiskt det var lite skillnad på de i Sverige och de i Frankrike. Best in france!

Back on track på riktigt!

Mår så dåligt över att jag inte har bloggat. Det har gått många dagar och inget inlägg har skrivits på bloggen. Men jag är redo på nytt!
 
Hej bloggen nu sitter jag i mitt rum och skriver av mig. Jag ska blogga nu, ett inlägg varje dag iallafall. Hinner jag inte så ska jag tidsnställa inlägg åt er då & då. Vill verkligen blogga, det är så kul. Nu kör jag!
 
Jag kommer börja videoblogga, kommer göra mitt första videoinlägg såklart först. Men vet ni vad? Jag har redan redigerat och filmat klart mitt första videoinlägg. Det är en room tour på mitt rum, kommer kännas så kul att äntligen lägga upp på bloggen! Kommer även videoblogga mer om t.ex. outfits , tips , nageldesign osv. Tipsa om vad jag kan videoblogga. Jag är så taggad! 
 
När man kommer tillbaka och bloggar mer så kommer man med 100% energi, vilket jag har gjort nu.
Hoppas ni läser det här nu också, det skulle uppskattas såå mycket.
Har en super bra söndag!
Sara
Här är två bilder jag nyss tog!

FRANCE BITCHES


RSS 2.0